Συχνές Ερωτήσεις

Διαβάστε την απάντηση


x

Μπορούμε να κάνουμε κανονικά σολάριουμ μετά απο περίπου μια εβδομάδα αφού κάναμε το τατουάζ, καλύπτοντάς το με κάποια ειδική γάζα ή ακόμα και με κάποια πετσέτα ώστε το συγκεκριμένο σημείο να είναι απόλυτα καλυμμένο από την UV ακτινοβολία. Μετά από διάστημα περίπου 1,5 μήνα μπορούμε αν θέλουμε να εκθέσουμε κανονικά το σημείο με το τατουάζ σε ακτίνες UV.

Συχνή έκθεση του τατουάζ σε UV ακτινοβολία μπορεί να οδηγήσει τα χρώματα του να ξεθωριάσουν πιο γρήγορα, οπότε καλό είναι να εφαρμόζουμε ικανή ποσότητα αντιηλιακού περίπου 30 λεπτά πριν την συνεδρία στο συγκεκριμένο σημείο και να χρησιμοποιούμε ειδικές κρέμες για το σολάριουμ με Tattoo Colorshield για να προστατεύσουμε και να διατηρίσουμε το χρώμα του οσο περισσότερο και καλύτερα γίνεται!

Διαβάστε την απάντηση


x

Μπορούμε βεβαίως να κάνουμε σολάριουμ αν και συνιστάται να περιμένουμε έως και 7 ημέρες μετά την εφαρμογή, αφού πρέπει να φύγει εντελώς το τυχόν κοκκίνισμα του σημείου όπου εφαρμόστηκε το υλικό, όπως και τυχόν μικροί μόλωπες σε τσίμπημα πάνω σε λεπτά αγγεία

Διαβάστε την απάντηση


x

ΜΑΥΡΙΣΜΑ , ΧΑΛΑΡΩΣΗ , ΗΡΕΜΙΑ

 

Το μαύρισμα σε Solarium έχει πολλά ψυχολογικά οφέλη. Εκτός από την αυξημένη αυτοπεποίθηση του να ξέρει κάποιος ότι δείχνει πιο ωραίος είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για ένα διάλλειμα απο τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. Μια συνεδρία Solarium μπορεί να σημαίνει μια συνεδρία απόλυτης χαλάρωσης και ζεστασιάς μακριά από κινητά τηλέφωνα και την ένταση της ημέρας. Ένα τέτοιο χαλαρωτικό διάλλειμα είναι σίγουρο ότι θα διώξει το άγχος και το στρές που μπορεί να νιώθει κάποιος. Μετά απο ένα Solarium θα νιώθετε αναζωογονημένοι και έτοιμοι να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις της δουλείας και της κοινωνικής ζωής σας.

 

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ

 

- Δημιουργία ακαταμάχητου μπρονζέ χρώματος

- Δείχεις πιο όμορφος / Νιώθεις καλύτερα με τον εαύτό σου

- Τέλεια ομοιόμορφο μαύρισμα

- Παραπανίσια κιλά και ατέλειες καλύπτονται και φαίνονται πολύ λιγότερο

- Πιο ευχάριστο απο το να κάνεις ηλιοθεραπεία στην παραλία

- Μπορείς να κανονίσεις συνεδρία με τους φίλους σου ή την οικογένεια σου και να προετοιμαστείτε όλοι για τις διακοπές

- 2-3 επισκέψεις την εβδομάδα μπορούν να διατηρήσουν το χρώμα σου για όλο το χρόνο

 

ΛΟΓΟΙ ΥΓΕΙΑΣ

 

- UV ακτινοβολία = Παραγωγή Βιταμίνης D

- ΟΙ ιατροί δηλώνουν ότι οι πιο μαυρισμένοι τείνουν να έχουν πιο γερά και υγιή κόκκαλα

- Άτομα που μαυρίζουν τακτικά έχει αποδειχθεί ότι έχουν πιο συμπαγή και γερά κόκκαλα

- Φυσική ασπίδα προστασίας απο τον ήλιο

- Το Solarium προετοιμάζει το δέρμα για την έκθεση του σε εξωτερικές συνθήκες

- Ανακουφίζει απο τα συμπτώματα της Χειμερινής Καταθλιψης (Seasonal Affective Disorder) τα οποία εμφανίζονται απο την έλλειψη του ηλιόφωτος

- Βοηθάει στην ανακούφιση συμπτωμάτων Ψωρίασης - Ακμής - Εκζεμάτων και άλλων δερματικών διαταραχών

- ΟΙ συνεδρίες Solarium κοστίζουν σημαντικά λιγότερο απο τις αντίστοιχες θεραπείες με UV ακτινοβολία σε κάποιο ιατρείο προσφέροντας τα ίδια αποτελέσματα

- Ψυχολογικοί λόγοι - Τόνωση αυτοπεποίθησης βελτίωση ψυχολογίας

 

ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ

 

- Μπορείς να ελέγχεις ανα πάσα στιγμή την διάρκεια και την ένταση της συνεδρίας

- Ελεγχόμενη Ατμόσφαιρα = Καλύτερο μαύρισμα με σημαντικά λιγότερες πιθανότητες υπερέκθεσης

Διαβάστε την απάντηση


x

 ΦΥΣΙΚΑ! 

 

Οι πελάτες μας εκτίθενται σε μια επιστημονικά κοντρολαρισμένη δόση υπεριώδους ακτινοβολίας ειδικά διαμορφωμένης ώστε να μαυρίσουν με το μικρότερο δυνατό ρίσκο εγκαύματος. 

Ένας τέτοιος έλεγχος είναι πρακτικά ΑΔΥΝΑΤΟΣ σε εξωτερικούς χώρους όπου παράγοντες όπως η ώρα της ημέρας, η γεωγραφική τοποθεσία, οι κλιματικές συνθήκες, η εποχή του χρόνου,το υψόμετρο και η τρύπα του όζοντος κάνουν την πιθανότητα εγκαύματος ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΗ. 

 

Επειδή το έγκαυμα απο ηλιακή ακτινοβολία είναι ένας κύριος παράγοντας για ζημιά στο δέρμα μας, είναι απόλυτα "εξυπνότερο" να μαυρίσετε κάτω απο τις οδηγίες του προσωπικού ενός εξειδικευμένου κέντρου Solarium με τελευταιας τεχνολογίας μηχανήματα όπως το Sun Angel Tan Club

Διαβάστε την απάντηση


x

Το να πούμε ότι η ακτινοβολία του ήλιου είναι επιβλαβής και γ αυτό θα πρέπει να αποφεύγεται είναι εξίσου παραπλανητκό μετο να πούμε ότι το νερό προκαλεί πνιγμό και έτσι πρέπει να αποφεύγουμε το νερό.

 

Τα εξειδικευμένα κέντρα Solarium προωθούν την ισορροπία και την σωστή χρήση και φροντίζουν να ενημερώνουν τους πελάτες για τα πιθανά ρίσκα της υπερέκθεσης στην UV ακτινοβολία. 

Οι πελάτες είναι υποχρεωμένοι να διαβάζουν και να συμπληρώνουν φόρμες εγγραφής οι οποίες τους ενημερώνουν για πιθανούς κινδύνους που μπορεί να αφορούν φωτογήρανση, πιθανή βλάβη στα μάτια, φωτοαλλεργίες κ.α.

Προειδοποιητικές ταμπέλες υπάρχουν σε κάθε μηχάνημα και συνήθως και σε άλλα μέρη ενος κέντρου Solarium.

Επίσης η χρήση των μηχανημάτων απο εφήβους δεν συνιστάται και μπορεί να γίνει μόνο με την συγκατάθεση του γονέα η κηδεμόνα.

 

Είναι κοινή λογική ότι η σωστή και μεθοδική χρήση των μηχανημάτων Solarium είναι ένας απόλυτα ασφαλής τρόπος έκθεσης σε UV ακτινοβολία, πολύ πιο ασφάλης σε σύγκριση με την έκθεση στον ήλιο. 

 

Σκεφτείτε: Οι επιστημονικές έρευνες δεν έχουν καταφέρει ούτε να βρούν ούτε να αποδείξουν κάποια στενή σχέση μεταξύ του μελανόματος και του Indoor Tanning!

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε νέα και προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας