Σχετικά με εμάς

Το πιο σύγχρονο Indoor Tanning Salon στην Θεσσαλονίκη

Τον Απρίλιο του 2014 στο επιβλητικό κτήριο της οδού Τσιμισκή 59 στον δεύτερο όροφο, ανοίξαμε τις πόρτες μας ως Sun Angel Tan Club με στόχο μας την προσφορά υψηλότατου επιπέδου υπηρεσίες τεχνητού μαυρίσματος σε έναν υπερσύγχρονο και ολοκαίνουριο χώρο.

Επενδύσαμε στις κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως στην κατασκευή solarium, φέρνοντας τα κορυφαία sunbeds και suntowers στον χώρο μας. Εμπιστευτήκαμε την τεχνογνωσία και την μακρόχρονη εμπειρία των εταιριών Ergoline, Megasun και Hapro ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη εμπειρία Solarium και το τέλειο αποτέλεσμα. 

Δεν μπορούσαμε να μην κάνουμε το ίδιο και για τα προιόντα indoor και outdoor tanning, γι αυτό και φέραμε στο χώρο μας ΟΛΕΣ τις κορυφαίες εταιριες του είδους τους: Devoted Creations , Supre Tan , California Tan , Australian Gold , Hempz, Swedish Beauty , Designer Skin και Emerald Bay δίνοντας σας την δυνατότητα της επιλογής απο μια ευρύτατη γκάμα προιόντων έτσι ώστε να βρείτε σίγουρα το ιδανικό για εσάς.

Αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες μας φέραμε αποκλειστικά στην Βόρειο Ελλάδα το υπερσύγχρονο σύστημα αυτόματου ψεκασμού Mystic Tan HD. Ένας ειδικός θάλαμος με ένα μοναδικό σύστημα ψεκασμού για όλο το σώμα, την μόνη μέθοδο μαυρίσματος χωρίς ακτινοβολία όπου η συνέδρια διαρκεί μόλις 5 λεπτά και σας χαρίζει έντονο σοκολατένιο χρώμα διάρκειας 8 εως 10 ημερών.

Από τον Ιανουάριο του 2018 μπορείτε να μας βρείτε και στον δεύτερο χώρο μας στην οδό Τσιμισκή 43 στο εμπορικό κέντρο "Πλατεία" σε έναν ακόμα χώρο υψηλής αισθητικής, εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσο αφορά τα μηχανήματα Solarium αλλά και τις σχετικές προσφερόμενες υπηρεσίες μας.

Είμαστε στην διάθεση σας πάντα ώστε να σας βοηθήσουμε και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για να πετύχετε το ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ που επιθυμείτε. 


Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε νέα και προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας